2019-01-07 12:56:36• hírek • Bede Emőke

Döbbenetes gyorshajtás: 70 helyett 171 km/h-val repesztett

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Eseménydús hétvégét zárt a Szatmár Megyei Rendőrség közlekedésrendészeti osztálya – erre már csak abból is következtetni lehet, hogy a három nap leforgása alatt 35 000 lej összértékben szabtak ki bírságokat, 23 jogosítványt pedig fel is függesztettek.

A közlekedésrendészeti osztály munkatársai e hétvégén is több radarral vadászták a gyorshajtókat, az akció pedig igencsak eredményesen zárult, ugyanis 16 olyan sofőrt is sikerült lencsevégre kapni, akik legalább 50 km/h-val lépték túl a megengedett sebességet. A 20 és 36 év közötti sofőrök mindegyikét január 5-én mérték be, a dobogó legtetejére pedig az a sofőr állhatott, ki egy 70-es szakaszon 171 km/h-val hasított. A sebesség szerelmeseinek e húzásait a rendőrség a pénzbüntetés mellett a jogosítvány három hónapos felfüggesztésével „jutalmazta”.
 

A gyorshajtók mellett olyanok is kézre kerültek, akik vezetői engedély nélkül autóztak, s olyan is akadt, aki ezt még egy ittas vezetéssel is megfejelte. Utóbbi esetben egy Máramaros megyei férfiról van szó, akit Nagytarna területén állítottak meg az egyenruhások. Mint az igazoltatás során kiderült, a 38 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal egyik kategóriában sem. A vezetéstől ez azonban nem tartotta vissza, mint ahogy az sem, hogy előtte legurított néhány italt a szonda  tanúsága szerint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: